Over de bladgoudspecialist:


De bladgoudspecialist is een eenmansbedrijf die gericht is op het ontwerpen en vervaardigen van bladgoud decoraties.
Te denken valt hierbij aan onder andere: geboorte memorabilia, verjaardag memorabilia, Huwelijkscadeaus, naambordjes, sportprijzen, verenigingslogo’s, het toepassen op of op pimpen van auto’s, motoren etc. en graf ornamenten.De afbeeldingen op deze site zijn slechts voorbeelden van de oneindige mogelijkheden die er zijn.

Zoals u op deze site kunt zien zijn de mogelijkheden legio en gebeurt alles in overleg met u als klant. Tevens is het mogelijk tot het geven van workshops op scholen, verenigingen, techniekbeurzen, evenementen etc.

U kunt kiezen uit bladgoud in verschillende soorten karaat. Zoals daar zijn:
12 karaat (witgoud)
18 karaat
23 karaat
23 ¾ karaat
24 karaat

Over Bladgoud (vergulden)
Bladgoud is een edelmetaal dat al sinds de oudheid wordt toegepast voor het vergulden (decoreren) van diverse ornamenten en objecten.Zowel in het oude Egypte (o.a.het dodenmasker van Toetankhamon) als wel ten tijde van het Romeinse rijk werd deze techniek toegepast.Omdat bladgoud een edelmetaal is heeft het dus een eeuwigheidswaarde.Het is niet aan corrosie onderhevig.Dit is ook de reden dat bladgoud vanaf 23 karaat perfect toepasbaar is voor objecten buitenshuis.Men kan dit onder andere vinden op gebouwen, naamborden, beelden, kerktorens, windwijzers, klokken, fonteinen, auto’s, boten, motorfietsen, grafzerken etc. Vanaf 23 karaat is bladgoud tevens toepasbaar op o.a in drank,ijs,gebak,etc als decoratie.

Prijzen:

Prijzen zijn volgens de huidige goudkoers en afhankelijk van het gewenste object qua grote , de hoeveelheid materiaal en het aantal manuren. Alles gaat echter in overleg met u als klant opdat u niet voor onaangename verassingen komt te staan maar verzekerd bent van optimale tevredenheid.